Informatie over de Trekkershut

Een verblijf in onze trekkershut is perfect als u op zoek bent naar de gezelligheid van kamperen maar dat liever iets luxer doet als in een tent. Onze trekkershut is geschikt voor 2- 4 personen en is voorzien van één tweepersoonsbed en twee éénpersoonsbedden.

De inrichting van de trekkershut

De inrichting van de trekkershut is basic, maar bevat wel alle elementen om uw verblijf tot een succes te maken. De trekkershut is geschikt voor maximaal vier personen en bevat onderandere 1 tweepersoonsbed en 2 één persoonsbedden met matras, kussen en bovenbedbeveiliging. Hierdoor is het ook voor kinderen mogelijk om te slapen in het bovenste bed.


Daarnaast kunt u gebruik maken van een gezellige eethoek. In de trekkershut zit een keukenblok met daarin een koelkast, keukengerei, koffiezetapparaat en een waterkoker. Zo bent u van alle gemakken voorzien. Er zit een electrisch kookfornuis in de hut, zodat u in de gelegenheid bent om u eigen maaltijd te bereiden. In de hut is ook een jerrycan aanwezig om water mee te halen.


In de trekkershut is één wandcontactdoos en twee lichtpunten, er is ook één wandcontactdoos aanwezig aan de buitenzijde van het huisje. Zo kunt u eventueel ook de elektrische fiets opladen.


U kunt de trekkershut zelf schoon en opgeruimd houden met de aanwezige stoffer en blik, emmer, dweil, bezem, afwasteiltje, een waslijn, een afvalemmer en kleerhaken. Om u van alle gemakken te voorzien kunt u bij ons gratis gebruik maken van onze sanitaire voorzieningen (wc, douche, wastafels)

Wat u van huis mee moet nemen voor in de trekkershut

Naast de aanwezig spullen in de trekkershut zijn er nog enkele dingen die u zelf van huis mee moet nemen. Denk hierbij aan een slaapzak of dekbed, kussenslopen.


De prijs van de trekkershut is:

2 personen€ 50,-per nacht.
4 personen€ 60,-per nacht.

Toeristenbelasting hebben wij niet.