Image

Toiletten

De sanitaire-voorziening is gescheiden in een heren- en dames gedeelte. Beide ruimtes zijn voorzien van douches, toiletten en wastafels.


Image

Douches

Ook zijn de ruimtes voorzien van vloerverwarming voor de koudere dagen. Het gebruik van de douches is bij de prijs inbegrepen.


Image

Binnenruimte

Er is een aparte binnenruimte, zodat u tijdens een regenachtige zomerdag toch droog kunt zitten. Ideaal om met de kinderen wat spelletjes te spelen.


Image

(Af)wasgelegenheid

Buiten het toiletgebouw is er een plaats om de afwas te doen, daarnaast is er ook een wasmachine en een droger aanwezig.

Image

Het Kampeerterrein

Het kampeerterrein biedt plaats aan zo'n 20 tenten, vouwagens, campers of caravans. Er is een vrij en weids uitzicht over de polder en de koeien staan letterlijk in uw achtertuin. Op het veld zijn speeltoestellen aanwezig voor de kinderen.

Alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit.

Daarnaast is er ook een binnengedeelte om tijdens regenachtige dagen te verblijven. Op de camping zijn ook bolderkarren verkrijgbaar voor de boodschappen.


Bekijk nu ons kampeerterrein en de omgeving vanuit de lucht.

Boerencamping-Buitenlust-Trekkershut-Eemdijk

Trekkershut

Boerencamping Buitenlust beschikt nu ook over een trekkershut. Een verblijf in onze trekkershut is perfect als u op zoek bent naar de gezelligheid van kamperen, maar dat liever iets luxer doet dan in een tent.
Onze trekkershut is geschikt voor 2- 4 personen en is voorzien van één tweepersoonsbed en twee éénpersoonsbedden. In deze hut heeft u het gemak van een huisje, maar de rust en sfeer van een boerencamping.

De hut is voorzien van elektriciteit en is gedeeltelijk ingericht.
Voor uitgebreide informatie kunt u op de knop "Meer Informatie" klikken.

Meer Informatie

Omgeving-Boerencamping-Buitenlust-Utrecht

Recreatie & Omgeving

Eemdijk valt onder de gemeente Bunschoten, samen met Spakenburg en Zevenhuizen. In de nabije omgeving kunt u onderanderen boerengolven of het museum in Spakenburg bezichtigen, waar u alles te weten komt over de historie van dit prachtige dorp.

Houdt u van fietsen en/of wandelen, dan is Boerencamping Buitenlust de ideale camping. Door de centrale ligging heeft u de mogelijkheid om vele fiets- en wandelroutes te volgen of met de fietsboot over de Eem te varen en een bezoek te brengen aan Amersfoort of Almere.

Meer Informatie